Pre-loader

Transport si Retur

TRANSPORT

Comenzile sunt expediate din Bihor, România, de luni până vineri și sunt procesate și expediate în 1 zi lucrătoare, prin serviciile de curierat Cargus sau Fan Courier, cu prețuri începând de la 15.99 lei. Transport gratuit la comenzile peste 199 lei.

Oferim și opțiunea de livrare in locker Easybox, prin Sameday, cu prețuri începând de la 11.99 lei.

Veți primi un e-mail de la noi care vă confirmă momentul în care comanda dvs. a fost expediată.

Opțiunile și costurile de expediere sunt calculate și afișate automat pe pagina de finalizare a comenzii, după ce ați specificat adresa de livrare. Dacă nu specificați o altă adresă de expediere, comanda dvs. va fi expediată la adresa dvs. de facturare. Prețurile de expediere se bazează pe greutate și dimensiune.

Diferite produse sunt disponibile în diferite depozite. De obicei, dacă comanda include mai mult de un produs, produsele sunt expediate într-un singur pachet, dar s-ar putea întâmpla ca diferite produse să fie disponibile în diferite depozite, astfel încât acestea să fie expediate separat. Nu se va suporta nicio taxă de expediere suplimentară.

Când comanda este expediată, veți primi un e-mail cu un număr de urmărire, dacă este disponibil. Vă rugăm să rețineți că poate dura până la 48 de ore înainte ca serviciul poștal local să poată afișa detalii despre expediere.

Comenzile vor ajunge la destinație în 1-2 zile lucrătoare de la expediere. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că suntem dependenți de companiile de curierat, deci nu putem garanta 100% date de expediere și termene de livrare.

RETURURI

Politica noastră de retur este de 15 zile. Dacă au trecut 15 zile de când ați primit produsul comandat, din păcate nu vă putem oferi rambursare sau schimb.

Pentru a fi eligibil pentru retur, produsul dvs. trebuie să fie neutilizat și în aceeași stare în care l-ați primit. De asemenea, trebuie să fie în ambalajul original.

Daca returul are loc in cele 15 zile de la primirea coletului, si doriti ca Office Human sa trimita curierul pentru ridicarea coletului, costul transportul nu va fi returnat.

Produse nereturnabile:
Carduri cadou

Vă rugăm să nu retrimiteți achiziția la adresa expeditorului, vă vom furniza adresa de returnare.

Există anumite situații în care se acordă numai rambursări parțiale (dacă este cazul)
- Orice produs care nu se află în starea inițială, este deteriorat sau lipsește piese din motive care nu se datorează erorii noastre
- Orice produs returnat la mai mult de 15 zile de la livrare

Rambursări (dacă este cazul)
Odată ce returul dvs. este primit și verificat, vă vom trimite un e-mail pentru a vă anunța că am primit produsul returnat. De asemenea, vă vom notifica cu privire la aprobarea sau respingerea rambursării.
Dacă sunteți aprobat, atunci rambursarea dvs. va fi procesată și un credit va fi aplicat automat cardului de credit sau metodei de plată originale, în termen de 3-7 zile lucrătoare.

Rambursări cu întârziere sau lipsă (dacă este cazul)
Dacă nu ați primit încă o rambursare, verificați mai întâi contul dvs. bancar.
Apoi contactați compania de carduri de credit, poate dura ceva timp până când rambursarea dvs. va fi publicată oficial.
Apoi, contactați banca dvs. Există adesea o perioadă de procesare înainte de a fi publicată o rambursare.
Dacă ați făcut toate acestea și încă nu ați primit rambursarea, vă rugăm să ne contactați la hello (@) officehuman.com și vă vom ajuta.

Schimburi (dacă este cazul)
Înlocuim produsele numai dacă sunt defecte sau deteriorate. Dacă trebuie să îl schimbați pentru același produs, trimiteți-ne un e-mail la hello (@) officehuman.com.

Veți fi responsabil pentru plata propriilor costuri de expediere pentru returnarea produsului. Costurile de transport nu sunt rambursabile. Dacă primiți o rambursare, costul transportului de retur va fi dedus din rambursare.

Coletul retur trebuie expediat doar prin firme de curierat (exclus Poșta Română), și fără ramburs sau taxe de transport la destinatar.

În funcție de locul în care locuiți, timpul necesar pentru ca produsul dvs. schimbat să ajungă la dvs. poate varia.

Dacă expediați un produs de peste 400 lei, ar trebui să luați în considerare utilizarea unui serviciu de expediere urmărit sau achiziționarea unei asigurări de expediere.

Office Human folosește cookie-uri pentru a oferi funcționalitatea necesară site-ului și pentru a vă îmbunătăți experiența. Sunteți de acord cu aplicarea cookie-urilor noastre dacă continuați să utilizați site-ul nostru.

Pre-loader